Подкрепи Фондация "Mate Kitchen" и

СПЕЧАЛИ ПЕРСОНАЛЕН УРОК ПО МОДЕЛСТВО ОТ ДИЛЯНА ПОПОВА

Какво включва наградата?

  • Лична среща с Диляна Попова за уточняване на детайлите
  • Един снимачен ден в професионално студио и професионален екип, който ще ти направи фотосесия-мечта под ръководството на Диляна Попова
  • Ще получиш 10 професионални кадъра, с които ще се гордееш до живот!

Кои са Mate Kitchen?

#ДаСеднемНаЕднаМаса

Ние сме Фондация „Mate Kitchen” и мисията ни е да променим отношението на нашето общество към храната. Целта ни е да преобърнем нагласите спрямо разхищението на храна и да се опитаме да пренасочим ресурсите на онези, които имат в излишък към тези, които живеят в недостиг.

Ще кажете, че вече има много такива организации по света, и ще сте прави. Но България е наистина специално място. Храната винаги е била сред неизчерпаемите блага на нашата земя. Най-чистите извори и най-пълноводни потоци прегръщат най-плодородните земи, за да се родят плодове и зеленчуци с божествен вкус. Тук е домът на киселото мляко, а животновъдството е поминък, познат от векове. До неотдавна нашата мъничка страна буквално е изхранвала половин Европа като сред най-разпознаваемите ни продукти и до ден-днешен са доматите. И понеже не сме свикнали да ценим това богатство, разхищението ни става все по-неприемливо на фона на световния глад и непресъхващата жажда за чиста питейна вода.

Ето защо искаме заедно с вас #ДаСеднемНаЕднаМаса и сложим начало на промяната!

Награди

7 май 2021

Отворено до

10 май 2021

Искам да даря!

Подкрепи фондацията Mate Kitchen и спечели персонален урок по моделство от Диляна Попова.

Чудесата, в които да повярваш!

Тук ще намериш информация за кампаниите, по които набираме средства в момента