Чудесата се случват на тези, които вярват в тях!

Какво е Чудо на чудесата?

Чудесата се случват на тези, които вярват в тях!

Създадохме „Чудо на чудесата“, за да дадем възможност на организациите с нестопанска цел да вършат своята променяща света работа. За съжаление това е по-трудно, отколкото би трябвало да бъде, защото начинът, по който се осъщестява благотворителността, е труден и тромав. Традиционно организациите са принудени да разчитат на бързи, но скъпи гала вечери и търгове, за да съберат големи суми пари от ограничена дарителска общност. Тези събития обаче обикновено са само веднъж или два пъти годишно, скъпи за организиране и достъпни само за тези, които могат да си го позволят. Ето защо решихме да променим този модел и да дадем възможност на смислени организации и каузи да се случват и да правят чудесата, на които са се посветили.

Именно заради вашата щедрост, работата на “Чудо на чудесата“ и услугите, които предлагаме, предизвикват конвенционалното мислене за набирането на средства и работят за промяната му към по-добро.

Нашият модел е своеобразна революция в сферата на събирането на средства, благодарение на чудните дарове, които предлагаме. Чрез платформата “Чудо на чудесата“ хората ще правят дарения, които подкрепят благотворителни и граждански организации. От своя страна бенефициентите ще повишат нивата на информираност за работата си и ще генерират значително повече средства от традиционните методи.

За да е още по-приказно и чудесно всичко, ние се грижим за цялостната комуникация на всяка кампания, така че бенефициентите не бива да мислят за нищо друго, освен да се посветят на каузата, за която работят. Нашият екип ще се погрижи за дизайна, рекламите във Facebook и Instagram, работата с медиите и всичко друго, което е нужно за една успешна и чудесна кампания.

Сбъднати чудеса

Благодарение на „Чудо на чудесата” успяхме да съберем средствата, които са ни необходими, за да изпълним мисията ни и да информираме хората как да разхищават по-малко храна. Преди да работим с тях опитвахме какво ли не в продължение на години, но без успех. Тази платформа наистина e „Чудо на Чудесата“.
Мила Кръстева
Основател на фондация МК